Jul & Nyår

27.12.2013 kl. 12:34

Första vardagen efter julhelgen. Det regnar och är grått och jag håller på att städa och reda upp här hemma i barndomshemmet.

Julen var skön, med mycket avkoppling, massa gott och ännu mer julmat. Skönt att bara vara hemma, inte göra så mycket. Fast ändå lika skönt att det är över igen för i år. Fick vara med familjen, och fick många fina julklappar. Den finaste, för mig, måste nog ända vara orden. "Mä rakastan sua". Tre ord, och min julafton var räddad.

Idag ska jag åka hem till stan igen, för att fortsätta koppla av och för att så småningom göra i ordning för nyåret. Mitt första nyår i Helsingfors, och jag känner mig lite lost. Känner inte till traditionerna och vet inte riktigt vad man "ska" göra. Vad brukar man göra i Helsingfors på nyårsafton? Tips?

Linda .