Drömmer om bröllopsresan

10.11.2015 kl. 20:51

Idag har jag och min kollega lagt ner en stor del av arbetstiden på att googla bröllopsresor..ehmm. Inte så effektiva anställda idag, men som tur har det varit lugnt. Själv känner jag mig inte alls lika lugn för jag har sån sjuk resfeber. Tänk att det är först nästa sommar vi får åka iväg! Har inte rest på evigheter känns det som, skulle vara skönt att komma bort lite.

Får e-post erbjudanden om billiga resor titt som tätt men efter att jag kollat och planerat får jag ofta bara lägga bort alla planer eftersom vi nu försöker spara alla pengar till bröllopsresan istället. Vilket helt klart är värt det, men ändå.. resfeber.

Från första början var det tänkt Seychellerna, men det har ploppat upp så många "men" i huvudet att vi nut sett på andra ställen också. Malaysia är en av favoriterna just nu, Mexico och Brasilien har vi också kollat på. Så svårt att bestämma sig.

Försöker i alla fall hålla mig tills skatteåterbäringen kommer, sen får jag äntligen börja se på allvar och kanske till och med.. boka!

Mahe Island, Seychelles (Källa)

Malaysia (Källa)

Baja California, Mexico (Källa)

Linda .