V as in Valentine

Publicerad 17.02.2017 kl. 16:20

På tisdagen var det alla hjärtans dag. Vi hade bestämt dejt med Jani så när jag var klar på jobbet fixade jag till mig snabbt på kontoret och så körde jag till Esbo. Där började vi med middag och några drinkar. Hade (igen) helt glömt att även andra människor brukar gå ut och äta pga alla hjärtans dag så vi fick nästan inte plats någonstans. Men efter en kort väntan fick vi ändå ett bord på en restaurang.

Efterrätten skippade vi, vi skulle ju ändå på bio så vi fyllde lösgodispåsarna med massa olika godis istället och så gick vi och såg 50 Shades Darker. Vi såg första delen på alla hjärtans dag 2015, då det passade bra att se andra delen nu. Efter bion körde vi hem och så fick jag rosor och en gåva av min svärmor.

Linda .
Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 1 med bokstäver?

& bloggen om mitt liv. Här hittar ni minnen från livet, bilder från världen och tankar om vardagen.

#instagram

 

 

Senaste kommentarer

07.02, 02:54Hår goals av Mapas
25.01, 13:25Min hemstad av miilo
31.12, 21:35Gott nytt år! av Daniela
31.12, 09:29Panikångest av ma