Ett veckoslut i Mars

09.03.2017 kl. 09:17

Flickorna var hos oss i helgen så det blev en lugn helg. Vi hade tacokväll på fredag där flickorna fick skära upp grönsakerna och vi vuxna fixade resten. Jani är ju kock till utbildning så han är mån om att lära flickorna köksvett från tidig ålder, dvs hur man ska hantera knivar, tips och trix för att skala/skära olika grönsaker och frukter.

På lördagen åkte vi till lekparken i stan, och så hälsade vi på hos grannen för en eftermiddagsfika. Senare på kvällen fick vi vara kattvakter åt vår andra granne, min bror och hans sambo, då de båda var borta över natten. Då fick vi tid att gosa med de söta katterna, eller några av dem iaf. Katten på bilderna, Diesel, är nog vår allas favorit för han är så människokär. "Pratar", jamar och spinner och trivs i famnen. Han storgillade flickorna som orkade ge honom oändligt med uppmärksamhet.

På söndagen hade vi program, så vi packade ner en liten picnic väska och så styrde vi mot Helsingfors. Där skulle vi besöka Vinterträdgården. Tyckte det kunde vara skönt med en eftermiddag i tropikerna, och att äta en picnic i djungeln. Vi var ute i god tid, så vi fick ett bra bord och så hann vi beundra alla hundratals växter innan det blev rusning. Älskar Vinterträdgården, och känslan av att gå in i en annan värld för en stund.

Linda .
Kommentarer (0)
Skriv siffran 4 med bokstäver: