Instagram i Februari

13.03.2017 kl. 10:13

  

Började mitt nya jobb och i samma veva började jag äntligen använda klockan jag köpt på bröllopsresan. Gillar den pga stilren och klassisk. En fredag åt vi sushi till lunch med några av mina favoritkolleger.

  

Jag fick tulpaner av mamma när vi bjudit dem över för kaffe en dag, så fina pastellfärger! Fick Jani medlurad på loppisbesök, och som belöning blev det fastlagsbullar och en varm kakao på Wi-box.

  

Jag såg polishästarna utanför borgbacken och blev ett barn igen. Log och tog bilder. Fick rosor av min svärmor bara för att, och kanske lite för att fira mitt nya jobb. Doftade så gott!

  

Det var internationella valarnas dag 18.2 och det måste man ju fira! Valar är bland de finaste djur som finns, så magiska. Innan vi åkte på min systers 40-års kalas stannade vi i den här fina blombutiken och köpte en bukett.

  

Himlen var rosa som sockervadd en morgon när solen gick upp medan jag åkte på jobb tidigt. En eftermiddag var det bra ljus och håret uppförde sig någorlunda och då är det faktiskt obligatoriskt att ta en selfie.

Jag åkte hem till min kompis Ida och fick hänga med en annan gammal kompis, Dixie, som nyligen fyllt hela 8 år. Solnedgång, ny snö och söt hund = bra foto objekt.
Linda .
Kommentarer (0)
Skriv siffran 6 med bokstäver: