Danmark, dag 1

03.04.2017 kl. 08:00

För en vecka sedan var der dags för en tur till Danmark. Det var frågan om en arbetsresa och vi var sju personer som tog oss från Helsingfors via Göteborg till Århus. Det blev tidig väckning på måndag och en kort taxitur till flygplatsen. Vi skulle alltså flyga via Göteborg, och ända tills vi landade där gick allt bra. Men när vi hade landat fick vi veta att vårt nästa flyg skulle vara tre timmar försenat pga tjock dimma...

Vi fick underhålla oss med shopping, tidningar och Joe and the Juice och slutligen var flyget "bara" två timmar sent. Flygplanet från till Århus var det minsta ruttflygplanet jag någonsin flugit med, bara tre bänkar per rad, och hela flygplanet hade bara runt tjugo sittplatser. Det var en upplevelse.

När vi landade i Danmark var det första jag såg vindmöllor och stora hus av röd tegel - något så typiskt Danmark. Vi tog oss genast till vårt kontor i Århus och så fick vi charkbricka full av godheter till lunch innan vi körde igång med arbetet. 

När vi var klara hade vi bara en kort stund att byta kläder på hotellet för sedan blev vi bjudna på middag på restaurangen Flammen. Vi lärde känna våra danska kolleger lite bättre över mat och några flaskor vin och sedan var det redan dags att lägga sig för att orka stiga upp tidigt nästa morgon.

Linda .
Kommentarer (0)
Skriv siffran 3 med bokstäver: