Några rader om hur jag mår just nu

26.04.2017 kl. 17:05

Jag har inte haft så mycket att säga den sista tiden. Jag mår bättre igen. Sedan jag böt jobb har jag endast två gånger haft märkbara symptomer av panikångest. I efterhand sett, har det alltid varit kvällen innan någon stor grej på jobbet. En viktig presentation, ett viktigt möte och så vidare. Det är väl någonslags nervositet och prestationsångest antar jag, som sedan gör att jag nästan hyperventilerar. Men jag försöker ta det lugnt, och jag har ju mediciner ifall det blir riktigt illa. Men för det mesta mår jag alltså bra. Jag är medveten om panikångesten, men lider inte av den.

Det jag lider av istället, är att jag inte har kunnat gå på gym på fem dagar pga ont i båda knän. Antar att det är överansträngning, så ska kolla om det går om med Voltaren och vila. Vill verkligen inte upprepa höstens knäproblem då varje steg gjorde ont. Så jag försöker vara snäll med mina knän. De ska ju trots allt orka bära mig livet ut.

Förutom det försöker jag njuta av våren de stunder det går, dvs mellan alla regn och snöskurar. Igår morse var det snöstorm hemma hos oss, men på kvällen sken solen och det fanns inte ett spår av snön mer. Så konstig vår det här, det blir ju aldrig varmt. Men jag tar lite promenader, går i skogen, njuter av solnedgångar och kopplar av med att pyssla där hemma.

Linda .
Kommentarer (1)
Bra att du mår bättre! (hjärta) Vi pratade just i skolan om panikångest jag studerar till närvårdare.
Daniela26.04.17 kl. 20:14
Tack så mycket <3 Känns skönt att folk pratar om det mer och mer. När jag började berätta åt folk om min panikångest kom det fram minst 3 liknande fall i min bekantskapskrets. Man är aldrig ensam, man måste bara våga prata om det.
27.04.17 08:52