Tacos, kompisar och kvalitetstid

10.05.2017 kl. 09:19

Igår träffade jag min kompis Annu. Hon bor i Helsingfors på heltid nu, så då tyckte jag det var hög tid att träffas och catcha upp, så jag messade henne och vi bestämde dejt för igår.

Hade lust att testa någon ny restaurang, så det fick bli Shanghai Cowboy på Mikaelsgatan som min kollega rekommenderade. Rekommenderar restaurangen gärna vidare, för maten var asgod! Jag beställde Coconut Fich Taco, och Annu åt Avokado Taco och det var super gott.

På baksidan av den fina menyn hade restaurangen skrivit en önskan om att man skulle lägga bort sin telefon under middagen, och istället prata med sin bordskompis eller med någon i bordet brevid. Vilken genial idé! Först kändes det konstigt att lägga bort telefonen, men plöstligt hade tre timmar gått och vi hade pratat non-stop. Vi tog bara fram telefonerna för att fotografera den läckra maten obvi. Att lägga bort telefonerna var något av det bästa vi gjort på länge, och det gjorde att vi verkligen hade kvalitetstid de där tre timmarna. Något att tänka på i vardagen också kanske?

Linda .