Nytt hår, äntligen

30.08.2017 kl. 08:58

De med gott minne minns att jag redan i Februari drömde om att klippa håret, och hade en klar bild på hur jag ville ha det.

Våren kom och gick, på sommaren fanns det inte tid och mitt hår det bara växte och växte. Men nu. Min bror ska gifta sig om två veckor och nu var det dags att göra något åt mitt hår.

Jag bokade tid till min frissa för igår, och hon trollade med mitt hår så det blev P R E C I S  som jag ville ha det! Angelina på Davini Skönhetssalong är sjukt duktig! Är så obeskrivligt nöjd. Här är bilderna jag visade som exempel på hur jag ville ha det. (Källa: Pinterest)

Och här är slutresultatet. Angelina använde sig av en färgteknik som kallas Balayage, som "är en färgteknik som skapar en viss typ av ombre med hjälp av att frisören på frihand penslar blekta slingor". Hon klippte även det mest slitna ur topparna och klippte håret i V-form, men lämnade håret långt vilket jag gillar. Gick omkring som en sol hela gårdagen och bad alla sniffa på mitt hår som doftar SÅ gott nu. Är kär i mitt nya hår.

Linda .