Fyra kompisar en fredag i Helsingfors

21.09.2017 kl. 11:13

När jag bodde och studerade i Åbo, var vi ett gäng på fyra tjejer som hängde ihop. Vi åkte också till Nya Zeeland på praktik tillsammans och hittade på andra roliga grejer. Det är ändå L Ä N G E sedan vi setts alla fyra. Milla flyttade till USA och jag tror jag sett henne senast när jag hälsade på där 2012? Linda flyttade till Storbritannien och henne har jag sett senast 2015 när hon hälsade på här i Finland. Som tur har Annu flyttat till Helsingfors så henne ser jag ändå lite oftare. Men som ni ser har det varit svårt att få ihop en träff med alla fyra. Men nu. Nu råkade sig så att Milla har flyttat tillbaka till Finland och Linda kom på semester till Finland samtidigt.

Då passade jag på att boka in oss alla fyra på en drinks & dinner-kväll i Helsingfors. Det blev först några Aperol Spritz på baren "Why join the navy when you can be a pirate" och sedan gick vi och åt på "Il Birrifico". På Il Birrifico åt jag en sjukt god hamburgare som måste vara bland top 5 hamburgare jag någonsin ätit.

Och vet ni, det var precis som om jag hade sett dem alla igår. Har saknat dem alla så gav dem alla en lång kram, men sedan var det helt som förr. Samtalsämnen var de samma, humorn var den samma och vi var de samma. Det hade ju såklart hänt en massa åt var och en sedan vi senast sågs, men det var så härligt bekant att träffas alla fyra igen. Har saknat det. Så tack tjejer, för en härlig fredagskväll! ♡

Linda .