Julafton

26.12.2017 kl. 16:19

07:30 Min julafton började här. Bentley väckte mig och när vi varit ute och han fått frukost, satte vi oss på soffan och tände adventsljusen.

08:30 Bakade pepparkakor medan jag väntade på att Jani skulle vakna.

09:30 Det var soligt och fint väder, så tog en promenad runt byn med Bentley. Nej det blev ju ingen vit jul för oss tyvärr, men det var ganska fint väder i alla fall.

11:30 När vi kommit hem fixade jag det sista där hemma och så var vårt hem färdigt för jul. Helt ärligt skippade jag julstädningen helt och hållet i år. Vi skulle ju ändå fira själva julen på andra håll. Så skönt att slippa den stressen.

14:30 Slutligen tog vi oss hit, till mamma och pappa, för att fira jul. Jag fixade knäck, mamma fixade maten och sakta blev det eftermiddag. Min mormor kom till oss och vi åt en mäktig julmiddag.

17:30 Det var Bentleys första jul, och han tyckte det var kul. Mycket människor, många som klappade på honom, barn som lekte med honom, och så julklappar att söndra och paketpapper att förstöra. Han fick 4 julklappar av tomten, 3 av dem söndrade han under samma kväll...

20:30 Efter att vi hade delat julklapparna, och druckit kaffe var det ännu dags för glögg. Satte i soffan och försökte överleva ur matkoman.

Linda .