Bentley 8 månader

20.01.2018 kl. 18:00

Idag fyller Bentley 8 månader, vilket innebär att han bott hos oss i 6 månader nu! Känns som om vi nyss hämtade hem honom, samtidigt som det känns som om vi allti haft hund. Hur är det ens att leva utan hund? Kommer inte ihåg.

Bentley har varit snäll för det mesta, men.. han har hittat på mera otyg än nånsin. Bland annat har han ätit upp Janis mobilskal (mobilen klarade sig tack och lov), hans körtkort och en del av hans bankkort (kortet fungerar ännu som tur!). När jag köpte en ny sladd till kameran och hade i mitt minneskort bet han sönder båda två följande dag! Pennor, bestick är också exempel på saker han tuggat i sig på sista tiden. *suck*

Trots otygen är han fortfarande världens finaste enligt mig. Han är mer än en hund, och ibland undrar jag om det beror på att han bara hänger med Jani och mig. Han sitter som en människa på soffan, dvs på sin bak och så lutar han sig bak mot ryggstödet. Och så gillar han att sätta sig med ryggen emot oss och så lutar han sig sakta bakåt tills han lutar mot oss. Eller så lägger han sig bara tvärsöver oss och krossar oss.

Han är nämligen inte så liten mera. Tycker han växer i omgångar, först på höjden, sen kommer han ikapp på bredden, sen växer han på höjden igen tills han kommer ikapp på bredden. Just nu tycker jag han är inne på en växa på höjden-fas. Ändå har jag så svårt att se hur stor han blivit. För mig är han fortfarande den där 8 kilos klimpen vi hämtade hem en dag i Juli. När han vilar huvudet på bordet tänker jag ändå ibland hur stor han blivit. Eller som när man försöker ta en selfie med honom och hans huvud är större än mitt.

Sen sist har Bentley firat sin första jul. Bentley tyckte det var jätteroligt med jul då han gick omkring från människa till människa och det fanns alltid någon som krafsade honom. Julklapparna var kvällens höjdpunkt enligt Bentley, det var roligt att riva upp julklapparna och leka med både leksakerna och papret. Bentley hade varit snäll för han fick 4 julklappar av julgubben. Tyvärr söndrade han 3 stycken under samma kväll. Men så är det väl med ivriga valpar.

Nyåret gick också jättebra, det var typ bara vi själva som skjöt raketer här ute på landet och Bentley reagerade inte alls. Jag satt inne med honom medan de andra var ute, och Bentley undrade bara varför han inte fick gå ut?

Linda .