Sommarlistan 2018

25.05.2018 kl. 09:50

Mina planer för sommaren:
Har  i n g a  planer, och har svårt att bestämma mig om det är skönt eller skrämmande. Kommer sommaren att susa förbi utan att jag hinner göra något? Eller kommer sommaren innehålla massa spontana roliga grejer? Vet iaf att Jani spanar på resor för juli, och jag vet att flickorna drömmer om Spanien, så vi ska se om vi får till en sista-minuten resa. Midsommar ska vi nog fira på vår sommarstuga, och sommarstugan hoppas jag ska få en liten renovering och ny terrass i år.

Bästa sommarstället:
Vår sommarstuga <3 Bada, sitta på solvärmda klippor, ljudet av vattnet, åka båt ut på sjön, äta god mat, ta en promenad och plocka vilda blommor, glömma alla måsten. Bara vara. Dagdrömma.

Favoritblomman:
Äppelträdsblommor, körsbärsblommor och så Pion förstås. Är igång med att göra en egen blomsterrabatt för pioner där hemma. Äntligen ska jag få en egen pion. Hemma blommar spireorna redan, men några andra sommarblommor har jag inte köpt ännu.

Här badar jag helst:
I sjön vid vår sommarstuga. Det är så tyst och fint där. Havet brukar vara för kallt för mig även på sommaren, men i vår lilla sjö blir det ganska varmt, så även jag vågar ta ett dopp eller fem.

Bästa sommarplågan genom tiderna:
Subeme La Radio var definitivt förra årets sommarplåga, men som ändå fastnade i huvudet. Den spanska versionen alltså, den engelska gillade jag inte. Har inga specifika sommarlåtar, men tycker om allt som har en glad rytm och en svängig melodi.

Det här lyssnar jag på i sommar:
Rita Ora, Zara Larsson, SAARA, ALMA och så alla somriga låtar som inte släppts än.

Det här tittar jag på i sommar:
Ska byta TV mot böcker i sommar så ofta jag kan. Utomhusbio är ändå en dröm jag ännu vill uppleva. Kanske i sommar?

Favorit sommardoft:
Doften av naturen och doften av grillen är bland favoriterna, mmmm!

Den ultimata sommardagen:
Vi äter middag på någon ny restaurang med Jani. Efteråt möter vi upp ett gäng kompisar på någon takterrass, det spelas bra musik, vi dricker goda drinkar, dansar och tittar på solnedgången. Känslorna blir varma och natten blir aldrig kall. Dagen efter äter vi en god brunch med några kompisar, vid havet såklart. Vi sitter där i flera timmar, pratar om livet och gör planer för framtiden.

Linda .