Så himla trött

25.05.2018 kl. 17:58

Jag har varit så innerligt trött på sistone. Verkligen orimligt trött. Gäspar hela dagen, och när jag kommer hem vill jag helst bara sova. Orkar inte göra något, finns inget intresse. Ändå tycker jag att jag sover helt bra. Kanske inte fulla 8 timmar varje natt, men även när jag sovit är jag trött.

Kan det vara allergin? Allting blommar ju typ nu och utemöblerna är gula av allt pollen i luften. Äter allergimedicin dagligen.

Kan det vara panikångesten? Har inga klara tecken på panikångest men har minskat medicinen från 17,5g till 15g ungefär en månad sen just för att allt känns bättre.

Kan det vara vårtrötthet på sommaren? Sommartrötthet, finns det något sånt?

Först var jag lite orolig, vad är det för fel på mig? Men det visade sig att minst tre av mina kompisar lider av det samma just nu. Så kanske det inte är något farligt? Kanske det går över snart? Får extraångest av att jag borde vara ute och njuta av det härliga, fina vädret vi haft. Solen skiner och det är varmt ute, ändå sitter jag helst inne. Är inte intresserad. Är bara trött. Så himla trött.

 

Linda .
Kommentarer (1)
Ojj vad jag känner igen mig. Jag har också varit väldigt trött nu på vårsidan. Förstår verkligen inte vad det beror på. Har funderat på allt vad det kan bero på, alla de saker du räknade upp. Men jag hoppas för oss båda att det blir bättre nu till sommaren. Kanske att allt vi behöver är lite semester? :)
Amadanda27.05.18 kl. 09:49
Men vad skönt ändå att andra också känner så, fast det inte är roligt att du också är trött :D Kanske du har rätt, att semester är vad vi behöver. Hoppas det blir bättre för dig snart, och tack för din kommentar! :)
30.05.18 06:14