Midsommar 2018

27.06.2018 kl. 14:15

Hej och hå. I fredags var det midsommarafton, som vi tillbringade med min familj på sommarstugan. Mina föräldrar, min syster med barnen och så Jani, jag och Bentley förstås.

Det hade regnat på natten mellan torsdag och fredag men när Bentley väckte mig på morgonen var det fint väder ute. Det varade tyvärr inte länge och resten av fredagen var det molnigt med regnskurar som kom och gick. Det blåste också, och vi valde att äta midsommarmiddagen inne för första gången typ någonsin. Lika mysigt hade vi ändå. Och maten! Herregud så gott med sill, nypotatis, laxknyten, maltlimpa och allt som tänkas kan. Mmmm. Vi skålade i skumpa, badade bastu, några modiga simmade och så spelade vi kort till sent på natten.

Dagen efter, på midsommardagen, var det fint väder - vilket ju var typiskt. Vi passade på att ta vara på det fina vädret och fortsatte firandet med kaffe, godheter och ännu mer mat. Lördagen var verkligen fin och härligt varm. Det enda som drog ner på humöret lite var då jag blev stucken av en geting. Det är nog 20 år sedan jag senast blev stucken, och kom inte ihåg att det gjorde så ont! AJ!

Men allt som allt var det en fin midsommar som innehöll det viktigaste - bra sällskap och god mat.

Linda .