Titta vilka fynd jag gjorde!

29.06.2018 kl. 20:00

Guys! Var på loppis igår och gjorde så många fynd att jag är riktigt exalterad! Besökte Betesda loppiset i Ekenäs på Drottninggatan 2. De hade precis fått in massor med nya grejer (från Sverige), och jag var i himlen. När jag gick omkring där tänkte jag att det här är ett loppis som själva Elsa Billgren hade gillat, hehe. Tycker om just det loppiset för man får gå i små gamla bodar, gräva och fynda. Var tvungen att gå lämna några saker vid kassan medan jag grävde vidare..eeh. Kom, kom så ska vi se vad jag köpte!

Som till exempel denna Arabia kanna för ynka 10€. Visst, porslinet är sprucket vid foten och vid övre kanten, men tyckte den var så gullig.

 

Eller denna lilla ljusstake för 0,50€ och kakform för 1€ som jag kanske ska göra en Karin Lindroos med och limma ihop till en gullig kakfat med fot och måla. Men bara kanske..

 

Eller denna kakform för 1€, örthackare för 1€ och gamla smörkniv i trä för 0,20€.

 

Tyckte träskålen Elsa Billgren nyligen fyndade var så fin, och hittade en nästan likadan fast mindre. Tycker min farmor nångång haft en liknande skål också? Den här fattades det pris på, men när han slagit in slutsumman måste han ha sålt den till mig för bara 0,80€!

 

Och denna lilla korg tänkte jag ha smycken eller liknande i. Nu stör jag mig lite på att jag inte köpte den där skira näsduken med brodering på. Den hade legat fint här i korgen. 1€ för korgen.

 

Måste sluta läsa Elsas blogg för även dessa gamla fina dynvaren snappade jag upp tack vare inspiration från Elsas fyndade dynvar, hehe. 1€ styck. Hittade dessutom inte bara ett matchande par utan två! Oftast om man hittar ett fint dynvar så finns det bara 1 st, så gissa om jag blev glad att hitta matchande set.

När jag nästan fyndat färdigt blickade jag förbi en korg med gamla necessärer och plånböcker i och titta vad jag hittade. Tycker den vita vintage portmonnän med pärlor är så himla gullig, och tyget verkar riktigt gammalt. Och den här orangea necessären i läder! Dog nästan så fin den är. Med bokstäverna SN på framsidan, undrar vad det står för? 1€ styck.

Förutom det här köpte jag även en sån där vattenflaska med ställning man kan ha med på resor med djur, och en retro glass-skopa i pink, för 1€ styck. Alltså allt dethär för bara 21€! Mycket nöjd fyndare här.

 

Linda .