Bio gånger två

31.08.2018 kl. 17:30

Förutom jobb blev det några bion i slutet av augusti. Först ut var filmen "Book Club" som jag visste jag ville se genast jag såg reklamen för den. Jane Fonda och Diane Keaton är några av mina favorit skådespelerskor så jag hade höga förväntingar. Så en kväll tog jag mamma med och så åkte vi till Bio Pallas här i Karis.

Filmen var bra med en fin historia och duktiga skådespelare - skrattade högt många gånger. Om jag måste säga något negativt så kan jag tycka att den kanske var lite för förutsägbar?

 

En annan film jag såg i augusti var uppföljaren till en av mina absoluta favoritfilmer i världen - Mamma Mia. "Mamma Mia Here We Go Again" är alltså del 2 men utspelar sig både före och efter händelserna i första filmen, så det hjälper nog att ha sett den första filmen. Var väldigt överraskad över att huvudkäraktären från första filmen inte var med (förutom på slutet, förlåt om jag spoilade nu!) men var så imponerad över alla de nya skådespelarna! Så duktiga allihop. Grät tre gånger men försökte leka cool och inte visa till någon. Satt på rad fem mellan mamma och Jani och åt popcorn, och så avslutade vi kvällen med pizzamiddag ute på stan!

Linda .