Fyller år om nio dagar och åker till Köpenhamn om sju dagar

07.11.2018 kl. 08:00

Det är November och grått varje dag men det gör ingenting för jag fyller år om nio dagar. Har inte tänkt på det innan, och får lite panik när jag tänker på det nu faktiskt. Hmm. Ska jag verkligen fylla trettioett? Det känns ju verkligen  mycket äldre än trettio?

Men jag gör det bästa av situationen och jag ska faktiskt fira min födelsedag i Köpenhamn med min finaste person ♥. Bara vi två i en mysig stad. Tänker mig många timmar på caféer, stimmiga barer, promenader och god mat. Har en liten lista i anteckningarna på telefonen på saker jag vill göra, men har inget planerat eller bokat för då är det roligast. Åker ju till Köpenhamn regelbundet pga. jobb men nu har jag bokat hotell i en annan del av staden så det ska bli roligt att se något nytt och gå igenom nya kvarter.

Jag och samma fina person på Hotel Clarions Sky bar på min förra födelsedag.

 

Linda .
Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 9 med bokstäver: