Heldag i Mariehamn

20.11.2018 kl. 19:30

Hej från Åland! Här sitter jag på Bistro Avenue i Mariehamn. Trött efter en lång dag. Flög hit imorse. Hade kundmöten. Jobbade. Gick omkring prick hela Mariehamn. Och nu dricker jag livets godaste varma kakao eller varm choklad vad ni nu kallar det. Det hade inte det på menyn, men de specialgjorde det till mig! Och inte bara en kopp, utan de kom med en liten kanna som jag drack tre hela koppar ur. Dessutom fick jag ett litet fat med vispgrädde i som jag själv kunde lägga på hur mycket jag ville. Kundbetjäningen här är otroligt bra.

Mitt flyg tillbaka till fastlandet går om två timmar ungefär så jag kom in här på Bistro Avenue för att slippa gå ute i kölden. Det är nämligen kallt här. Och de flesta caféer är stängda. Och biblioteket jag hade tänkt hänga på har stängt idag förstås. Men så glad jag hittade det här stället. Så här sitter jag och myser med min kakao och läser bloggar.

Har aldrig varit i Mariehamn förut, eller aldrig varit på Åland överhuvudtaget, visste ni det? Det är annorlunda än jag tänkte, på både det goda och det onda. 

Linda .