Vinterlandskap

26.11.2018 kl. 19:40

I lördags bestämde vi oss för att lägga upp julbelysningen utomhus. Det är så mörkt så vi kunde gott behöva lite mer ljus. Vi ville ha något nytt i år så vi köpte en ny ljusslinga och hängde längs takkanten på framsidan av huset.

Den blev riktigt fin, om än lite sned, hehe. Men så kan det bli. I alla fall har vi gjort det tillsammans, och där stod vi ute i mörkret i flere timmar innan vi var klara. Efteråt var vi så frusna att vi lagade varm soppa och värmde oss ännu i bastun. Det passade även bra då jag är sjuk igen. Bihåleinflammation den här gången. Kommer inte ihåg när jag skulle ha varit sjuk så här ofta sist. Undrar ofta om sterss försämrar immunitetsförsvaret? Är hursomhelst sjukledig i några dagar nu.

Imorse när jag vaknade var det värsta vinterlandskapet, så det var ju tur att fick upp julbelysningen igår. Får genast så jul-feeling när det är snö, blir riktigt glad i kroppen. Så fastän jag hade tänkt spara julmusiken till december så måste jag lägga på min jul-spellista på Spotify redan idag. Det var ju trots att prefekt julväder, och det är ju trots allt bara fem dagar till december.

Linda .
Kommentarer (0)
Skriv siffran 2 med bokstäver: