Årets julkalender och lucka nummer ett

01.12.2018 kl. 09:00

Hittils har jag alltid haft en choklad kalender och inget annat. Men nu när det finns tusen olika alternativ att få blev jag ändå sugen på något annat. Så i år testar jag en kosmetikkalender. Tycker det ska bli spännande att se vad man får, det är ju inte lika förutsägbart som med en chokladkalender. Kalendern är i alla fall jättefin i sig självt. Hade först tänkt testa Lumenes kalender men kände mig inte jätte pepp på att sätta 80€ på en julkalender. 

Ändå roligt att det finns så många olika alternativ nuförtiden. Lakritskalender, kalender med salmiak, kalender med fruktgodis, kosmetikkalender, vinkalender, skumppakalender, ölkalender, verktygskalender osv. Jani har en, nej två, traditionella chokladjulkalendrar (lär bli avundsjuk på honom någon dag när han får choklad hela tiden) och Bentley har en hundjulkalender med små hundgodisar varje dag.

I år får det iaf bli denna för mig, nästa år kanske jag testar något helt annat? Är lite sugen på att göra egna kalendrar nästa år, dvs välja något smått åt Jani och Bentley varje dag, men vem ska välja alla mina grejer? Vill ju inte veta vad jag får samtidigt som jag själv vill välja roliga grejer, haha. Får reda ut det nästa år.

Här har vi innehållet av lucka nummer ett i min kosmetikkalender;

En liten kabuki-borste för puder/rouge etc.
Linda .
Kommentarer (0)
Skriv siffran 3 med bokstäver: