Lillajulsfest, Grotesk och stand up show

30.11.2018 kl. 21:30

Igår firade vi lillajul med jobbet. Jag är med i arbetarskyddsnämnden på jobbet som planerar lillajulsfesten och dylika tillställningar, och jag är glad över att vi fick ihop ett så bra program. Vi hade rekordmånga deltagare i år, så roligt! Vi började med finmiddag på Grotesk där vi hade beställt en överraskningsmeny, ingen visste alltså vad som komma skulle. Vi skålade i skumppa, hade korta tal, presenterade oss själva för de nyaste arbetstagarna och så åt vi gott. Till förrätt fick vi någonslags tartar rätt och egengjord feta ost med valnötter. Mums! Huvudrätten bestod av en perfekt stekt biff med allt som hörde till. Till efterrätten fick vi blondies, dvs. brownies men med vit choklad istället för mörk choklad (aldrig hört om det innan) med bananglass. Åt ihjäl mig nästan.

Efter middagen gick vi till Apollo Live club där vi hade biljetter till Sami Hedbergs stand up show. Skrattade så jag hade sjukt i kinderna. Hedberg är, om möjligt, ännu roligare live. Eller så var det bara stämningen som gjorde det, men vi hade en toppen kväll!

Eftersom jag är på antibiotikakur var jag körandes, så blev bara det ena glaset skumppa för mig, och var hemma redan vid midnatt. Ibland kan man festa lugnt också.

Linda .
Kommentarer (0)
Skriv siffran 7 med bokstäver: