Måndagig fredag

07.12.2018 kl. 13:03

Vilken måndagig fredag va? Här sitter jag på ett nästan tomt kontor. De flesta jobbar på distans idag då det bara blev en arbetsdag mellan självständighetsdagen och veckoslutet. Själv ville jag vara på plats idag. Har två möten där jag vill vara på plats. Ändå känns det så som måndag. Sitter här och tänker på tisdagens möten som om det vore imorgon och är utvilad och färdig att ta tag i veckans abretsuppgifter. Men ännu ska jag få ett veckoslut att bara vara. Skönt så.

Åt precis lunch ensam på nepalesiska restaurangen på bottenvåningen av vår kontorsbyggnad. Satt under ett takfönster, åt shahi paneer och läste bloggar. Skönt med en stund för sig själv mitt på dagen. 

Igår på Finlands 101:a självständighetsdag firade vi min systerson som snart fyller 11 år. Det blev en hel eftermiddag i huvudstadsregionen, först hos svärmor i Esbo och sen hos syster i Helsingfors.

 

P.S. Snön har regnat bort, likaså min jul-feeling...

 

Linda .
Kommentarer (0)
Skriv siffran 5 med bokstäver: