Tankar om onsdagar, hästar och beslut man ångrar

18.12.2018 kl. 09:05

Min höjdpunkt på veckan är nuförtiden onsdagar. Ser mer framemot onsdag än fredag till exempel. Och veckorna går så fort när man har två saker att se framemot, onsdagar och veckoslut. Vad är så speciellt med onsdagar då? Jo jag har min ridlektion då. Är så, så, så, så, så, så glad att jag har återupptagit min gamla hobby. Har ridit sen jag gick i femte klass och jag ångrar så att jag någonsin slutade. Men livet kom imellan.. flyttade till en annan stad för att studera och så killar ni vet.. Ångrar det så. För hästar och ridning är det bästa som finns. Även den bästa terapin som finns.

Det jag nog ångrar mest och som jag tänker på mycket nu när hästar är en del av mitt liv igen, är att jag missade chansen att tillbringa tid med den bästa hästen som någonsin fanns. Min sköthäst Elog som jag fick ha som min egen. Red honom 4 gånger i veckan och han var en dröm varje gång. Stor som en jätte, men snäll som en valp. Varför, varför, varför slutade jag rida när han ännu fanns? Nu finns han inte längre, och kommer aldrig att hitta en häst som honom. Tänker på honom med tårar i ögonen.

Så här himla fin var han, Elog.

Linda .
Kommentarer (0)
Skriv siffran 8 med bokstäver: