Första helgen på året och vecka 2

07.01.2019 kl. 18:50

 

Hej och glad måndag!

 

Den första helgen på året gick lugnt, vi var nästan bara hemma vilket var skönt. Jani var ledig på lördag så vi tog oss till Lojo, gick i butiker och åt sedan en sen lunch på kinesiska restaurangen Kun Ming som vi hört så mycket bra om. Det var helt ok, tror ärligt sagt jag bara gillar kinesisk mat mindre än förr.

På söndag hade vi hundskola med Bentley, vi ska gå en utställningskurs på fem gånger. Gud vet vad vi gör med en sådan kurs men det är alltid roligt att utmana sig och lära sig nytt. Det gick bättre än förväntat trots att Bentley var lite otålig ibland.

 

Veckan som kommer, vecka 2 på det här året, ser ut såhär;

Måndag - Idag. Första hela arbetsveckan i år startade, men dagen var en vinst pga jag orkade stiga upp svintidigt och var vid kontoret redan strax efter sju. Vi hade viktigt möte på jobbet och så fick vi veta om den årliga indexförhöjningen till lönen. Kommer få 32€ mera lön ungefär så det är inte mycket, men alltid bättre än ingenting.

Skrev in en massa roliga saker i kalender och bokade en sista minuten arbetsresa en vecka fram, nästa måndag åker jag alltså till Köpenhamn ett varv.

Tisdag - Påbörjade en ny bok på veckoslutet som jag hoppas jag orkar läsa ut, ännu har jag inte fastnat för den, men har också bara läst första kapitlet.

Onsdag - Jobbar hemifrån och tänker belöna med sovmorgon. Ska även ta en långpromenad med Bentley och på kvällen är det ridlektion om jag vågar gå, armen är fortfarande sjuk, men kanske kan vara bättre att sakta röra på den istället för att bara vila? Får se.

Torsdag - Jobbar som vanligt men på kvällen ska jag bänka mig framför TV:n för det kommer avsnitt 3 & 4 av den nya serien "This is us" som började förra veckan, och den verkade bra!

Fredag - Flickorna är hos oss nästa helg så det blir nog det vanliga; veckoslutshandla alla tillsammans, sen laga middag och så titta på andra avsnittet av "The Voice of Finland".

Lördag - Inga planer för veckoslutet än, men det är ju lördag - det räcker väl?

Söndag - Hundskolan fortsätter och andra gången av vår utställningskurs är på söndag.

Gammal bild ur arkivet, från Blockfest 2016
Linda .