16 bilder från en måndag i Köpenhamn

15.01.2019 kl. 20:55

Igår tillbringade jag en heldag i Köpenhamn. Brukar resa till Köpenhamn ganska ofta på arbetsresa, då vårt huvudkontor ligger där, och igår var det dags för årets första resa. En resa till Köpenhamn, en av mina absoluta favoritstäder, var en bra start på detta år. Älskar Köpenhamn.

Det var lovat stormigt och mulet, men Köpenhamn överraskade återigen med solsken, några minusgrader och t.o.m. lite snö på marken. Det är så ovanligt med mycket snö på marken att nabbdäck är förbjudna i Danmark. Snön smalt dock fort i solskenet, och det var en jättefin dag. Inte ett moln alltså.

Vår möte och skolningen var kortare än planerat så jag fick ledig tid på eftermiddagen. Då klädde jag på mig halsduken och handskarna och tog mig runt Frederiksberg där vårt huvudkontor ligger. Gick igenom bostadsområden, och det var roligt att igen se andra delar av Köpenhamn.

Alla matbutiker sålde citrusfrukter och lökblommor som tulpaner, narcisser fanns överallt. Solen lös från en klar himmel och solkatterna dansade på de färggranna väggarna.

I den här parken fick inte hundar bajsa

Linda .