Vecka sju

12.02.2019 kl. 11:20

Monsteran är halvdöd (fast bättre än en månad sedan) och Bentleys halvuppätna paffbitar ligger på golvet, men såhär ser det vanligtvis ut hos oss.

 

Det är redan vecka sju och tiden springer iväg. Det är bara måndag efter måndag efter måndag känns det som ibland. Nå, drygt en månad kvar till vintersemester och en liten liten resa söderut. Väntar så. 

▸ Mina planer för veckan:

Det är ju redan tisdag nu när jag skriver det här, men så kan det gå. Idag ska jag till tandläkaren igen, hade inga hål senast men några tänder ska förstärkas pga. erosion. På onsdag är det sedan ridlektion, och på torsdag alla hjärtans dag. Då ska vi äta finmiddag med Jani, och passa på att använda oss av restaurangpresentkort vi fick till julklapp. Ska bli skönt med tumistid, tror vi behöver det ♥

▸ Önskningar för denna vecka: 

Önskar arbetet skulle fortsätta med likadan flow som igår. Var supereffektiv och kunde åka hem tidigare, vilket var oerhört skönt!

▸ Något som gör mig glad denna vecka: 

Jag är frisk, äntligen! Dessutom har vi planerat maten för hela veckan och veckohandlade för hela slanten igår. Ingen mat-stress så långt ögat kan nå, haha. High-five till oss själva för att underlätta vår vardag på förhand såhär.

▸ Något jag oroar mig över denna vecka: 

Hur det ska gå med alla dessa negativa gamla känslor som väller fram, och den negativa inre dialogen som pågår.

▸ Ett tips från mig för denna vecka: 

Ugnsfeta med spagetti! Lagade detta igår, och trots att jag var en katastrof i köket som vanligt så blev det gott. Jani gillade också.

▸ Det här ska jag äta denna vecka: 

Sallad med räkor, en jättegod kyckling-kokos soppa som jag fick smaka på förra helgen, finmiddag på torsdag och så hoppas jag på sushi på söndagen. Massa god mat alltså. God mat är livet.

 

Linda .