Frukost med en gammal vän

25.02.2019 kl. 10:10

Alltså jag älskar livet! Älskar allt det man inte har en aningom att kommer hända, eller ens kan hända.

Igår när jag försökte sova men hjärtat klappade hårdare än någonsin, och när jag tog av alla tre mediciner jag har för att motkämpa det och när jag la huvudet på Jani för att försöka visa hjärnan/hjärtat vad en normal hjärtrytm är, under all denna tid hade jag ingen aning. Ingen aning om att jag nästa morgon skulle äta frukost med min bästis från många år tillbaka!

När jag närmade mig jobbet plingade det i telefonen. Ett whatsapp meddelande, hmm, måste vara min mamma tänkte jag. Men när jag tog upp telefonen och det stod Jessica på skärmen blev jag helt till mig. Hon frågade var jag var och visst jobbade jag fortfarande i Vallgård? Det visade sig att hon också var där, på samma gata till och med så vi bestämde träff. 

Fem minuter senare stod vi på gatan och kramades, och jag fick äntligen säga till henne hur ledsen jag är över hur allt ändrades och hur jag saknat henne varje dag. Tårarna vällde fram och det var så fint att ha henne där igen, framför mig, och hoppeligen i min framtid. Det bästa som har hänt idag, denna veckan, denna månad, detta år!

Här är jag och Jessica år 2012 på en partybåt på "vår ö", Lefkas i Grekland där vi bodde och jobbade.
Linda .