Nytt loppis

14.03.2019 kl. 07:45

Har varit så otroligt loppissugen den senaste tiden. Så förra veckan fick det bli ett nytt loppis, Lohjan Keskuskirpputori i Lojo. Det var tyvärr mer privatpersoners försäljningsstånd än vad jag burkar gilla, men en del saker hittade jag ändå. Prisklassen var i överkant tyvärr, så gjorde inga riktiga "fynd". Men några saker jag letat efter kom jag hem med. Och personalen var jättebra och snälla. Man kände sig välkommen och inte påtittad vilket var skönt.

Det jag hittade var en dunväst till stallet, börjar bli för varmt med fleece + dunjacka som jag haft hittils. Köpte även vå servetthållare från Pentik. Har letat efter servetthållare länge, och när jag hittade inte en, men två fina, på olika bord men som råkade båda vara i samma stil och från Pentik, så kunde jag inte välja utan tog båda två, hehe. Köpte även en svart lampett som jag ska lägga upp där hemma, och så plastdjur jag har planer att pyssla med, visar senare om jag får det gjort.

 

 

Linda .