April, tidplanering och dagens guldkorn

03.04.2019 kl. 21:13

Det. är. så. mycket. på. gång. nu. Alltså livet är verkligen fullbokat just nu. Har absolut noll aning om hur människor i min ålder ännutill klarar av barn? Hur har de tid? Jag har minsann inte tid till någonting just nu. Försöker balansera jobb, sömn, två hundar, valpskola, relation, trädgård, blogg, städning och hus, men det slutar bara i att jag gör allting halvdåligt och stressar på heltid. Känns som om jag inte har tid eller energi att göra någonting fullt ut, vilket i sin tur stressar mig ännu mer.

Vill bara ha tid att dammsuga huset till exempel. Byta lakan, laga mat eller överhuvudtaget handla mat. Vill ha tid för att gå långpromenader med hundarna, träna på övningarna vi gjorde i valpskolan eller överhuvudtaget läsa igenom kursmaterialet vi fick. Vill komma ikapp arbetsuppgifterna som hopat sig på jobbet men det trillar in mer än vad jag har tid att få undan. Vill ha tid att gå igenom mina senaste loppisfynd, returnerna några saker jag köpt men inte passade hemma hos oss, och gå igenom bilderna från Amsterdam. Ja just det, vi har varit i Amsterdam. Vill ha tid att vattna blommorna, sova tillräckligt och gå till frissan. Vill ha tid att hämta posten för guds skull! Har inte hunnit uppdatera här heller, men blogginlägg om Amsterdam, vad jag köpte där och så Teslas 6 månaders-inlägg är på kommande. Bara jag får tid. Just nu är prioriteringarna annanstans. 

Men, för att sluta på en positiv not, är här några guldkorn från idag:

  • Sov i nästan 11 timmar inatt. Efter tre nätter med alltför få timmar sömn och svintidiga väckningar var jag i behov av just detta. Att få sova ut tröttheten.
  • Det är april! Och ljust ute på morgonen, och ljust ute på kvällen.
  • Vi har första terassmöblerna ute! På den terassen med tak på, ännu lite för tidigt för den öppna terassen. Men hur som, var det så soligt och varmt på terassen idag att jag låg på soffan, under en filt och njöt av solen.
  • Första ridlektionen på nästan två veckor idag, och vårens första terrängskritt. Vårigt och snöfritt på vägarna nu!

Linda .
Kommentarer (1)
allt ordnar sig nog : )
Anonymous04.04.19 kl. 07:38
Tack :)
04.04.19 16:56