Vad jag köpte i Amsterdam

23.04.2019 kl. 12:40

Förutom fina minnen och hundratals foton kom jag hem från Amsterdam med lite tyngre resväska också. För något köpte jag även där, ska vi se vad det var?

Några dagar innan avfärd fick jag lite panik när jag insåg att jag inte hade en enda vårjacka som passade. Eftersom jag ändå inte ville hetsköpa någon jacka bara för resan, reste jag dit utan jacka med tanken att leta efter en vårjacka där. Och tur var väl det, för hittade så ljuvliga jackor i Amsterdam där det redan var vår. Kom hem med tre jackor, vilket kan låta som en överdrift men lovar att jag har använding för alla tre.

Som denna fina rosa trenchen. Den är utan knappar, men har bälte i midjan och är i det lenaste materialet.

 

Eller denna klassiska trench i beige med rutigt foder. Känner mig så klassisk och snygg i den här jackan. Perfekt vårjacka att ha på jobbet.

 

Och förutom en svart vindjacka i längre modell köpte jag även en sweatshirt i den finaste gröna nyansen, en askungen facemask, en unicorn eau de toilette, hårsnoddar och nya ballerinas. Väldigt nöjd med mina små köp :)

 

 

Linda .