Måndagmorgon, drömmar och distansjobb (igen)

29.04.2019 kl. 10:10

Glad måndag! Utan att tråka ut er med detaljer om hundarnas fortplantning ska jag bara kort och gott säga att vi är i den högst ovälkomna situationen där vi har en okastrerad hane och en osteriliserad tik hemma hos oss just nu. Teslas första löptid överraskade oss totalt. Hon är dessutom så liten ännu att vi inte kan lämna henne ensam hemma. Så vad gör vi för att undvika en oplanerad valpkull? Jo, vi är hemma hela tiden. Heeela tiden. (Bentley kommer nämligen inte kastreras, och tikar kan steriliseras först ca tre månader efter löptiden sa veterinären). Det är ett OÄNDLIGT pussel av distansjobb, semesterdagar, hundvakter och lediga dagar för att få allt att gå ihop och för att hela tiden ha någon som övervakar hundarna. Jag är så slutkörd över det här och stressar så pass mycket att jag inatt drömde att vi missat något och att Tesla nu var dräktig och att jag blev osams med både min mamma och min pappa över detta (hatar att drömma att jag är osams med någon för vaknar alltid med en klump i magen då). 

Så här sitter jag hemma vid matbordet och jobbar hemifrån igen en gång. Inte för att jag helt hatar det, men undrar hur länge de kommer vara förståeliga och flexibla på jobbet?

(Gammal bild, därav fel tid på klockan)

 

P.S. Drömde också den härliga drömmen att jag gick på Elsa Billgrens loppis och var den andra i tur att få gå in, och kunde således haffa någon väldigt Elsalik glasskål som tydligen alla ville ha. Var så glad över det, höll skålen tätt intill och log som aldrig förr. Vilken mysig dröm. Är inte alls ovanligt att jag drömmer 2-5 drömmar per natt. 

Linda .