Hej här är jag

29.04.2019 kl. 17:50

Alltså mitt löfte om att ta mera selfies 2019 visade sig vara mycket svårare än jag någonsin kunde tro? Är lite ledsen över det. För jag vet att det grundar sig någonstans i att inte vara nöjd med hur man ser ut. Har inte kraven på utseende ändrat fastän man fyllt trettio? Vem vet. Gillar ju att skrota runt hemma utan smink i rufsigt hår och mjuka kläder, men att inte gilla vad man ser i spegeln är något helt annat.

Den här selfien tvingade jag mig själv knäppa av. För att vara lite snällare mot mig själv tillät jag ändå att jag lade till ett filter och gjorde ett kollage, hehe. Babysteps. Det här är jag, i ovan nämnda hemmakläder, utan smink (bara spår av gårdagens mascara under ögonen), rufsigt hår, otrimmade ögonbryn. Några rynkor vid ögonen och i pannan, små utslag här och där och torr hy. Men inget farligt med det. Jag ser ju ut som mig själv.

Gu vad långt jag fått förresten, verkligen tid att gå till frissan!

Linda .