Sommarkryssning i Helsingfors skärgård

21.05.2019 kl. 10:50

Förra fredagen var det redan dags för företagets sommarfest! Vi valde ordna festen ovanligt tidigt i år, och det kunde inte ha varit bättre. Nästan ingenting var bokat så här tidigt så vi hade massor att välja mellan, och de flesta kunde delta eftersom semestersäsongen inte riktigt börjat än. 

Vi hade bokat en båt att ta oss på en liten kryssning runt Helsingfors skärgård, och så bokade vi skild catering och hade själv tagit hand om dryckessidan. Det blev ett perfekt paket! Var lite orolig att det skulle blåsa och gunga, eftersom jag på senare år blivit så lätt sjösjuk. Men vädret kunde inte ha varit bättre. Solsken, molnfritt och ingen blåst. Tror det var +21 grader. 

Jag mötte upp några kolleger på Allas Sea Pool, tog en fördrink där och så gick vi över till Södra kajen där vår båt skulle avgå ifrån. Vi hade så fantastiskt roligt, vi umgicks med bra personer, åt god mat, blev tipsy och dansade ute på däck när vi gled förbi en vacker skärgård. Sommar-Finland som bäst!

Efteråt tog vi en pitstop i Esplanadparken, och gick sedan vidare till Apollo där största delen av kollegerna blev kvar när jag och några andra gick för att ta sista tåget hem. En absolut perfekt kväll.

Linda .