Lördag med premiärdopp, stughäng och cabriolet

10.06.2019 kl. 13:30

Äntligen en helg som inte rann genom fingrarna utan jag fick något gjort. Behöver veckosluten för att ladda batterierna, men bäst laddar jag dem genom att göra något, och nolla hjärnan på det sättet. Kan bli orimligt stressad redan på lördagkväll om jag inte gjort något alls under ett veckoslut. Men det här veckoslutet var inte ett av dem. Häng med!

 

På lördag jobbade Jani, så på dagen passade vi på att hänga ute med hundarna, ta en två timmars siesta mitt på dagen, och sen köra till stugan. Vattnet i sjön var +25 grader, så det fick bli premiärdopp! Låt det alltså skrivas ner i arkivet att 2019 första dopp blev den 8.6. Bentley simmade på som värsta proffset, men även Tesla gjorde några simtag när bottnet blev djupt för snabbt. Har flytväst på henne så hon ska lära sig lita på att den bär henne och hon han simma i lugn och ro.

När Jani kom hem blev det en körtur i cabrioleten han hade på låns från hans jobb. Så vi körde runt med taket nere i en tvåpersoners sportbil, körde till Ekenäs där vi stannade för årets första lösglass. Blev mojito sorbet för mig, vilken smakade precis som en mojito ska. Ekenäs hade vaknat till liv och visade från sig sina bästa sidor där vi gick längs piren i hamnen och kollade på de överfulla terasserna på Albatross och Baywatch. 

Linda .
Kommentarer (1)
Ihana kuva Bentleystä autossa : )
Anonymous13.06.19 kl. 18:30
<3 <3 <3
14.06.19 13:27