Söndag med loppis, kompishäng och promenad i solnedgången

11.06.2019 kl. 08:58

I söndags hade vi bestämmt träff med min kompis Ida. Hon är gravid, har jag berättat det? Är så glad för hennes skull, så spännande med en bebis som ska komma in i ens liv! Ida och jag tycker om loppis båda två, och tar små loppisrundor ibland. På söndag var det dags för en sån loppisrunda. Jag vaknade pigg och förväntansfull med nylockat hår då jag sovit med papiljotter. Hämtade upp Ida och så körde vi till Grundsjö, där folk hade ställt till med loppis på sina egna gårdar. 8 gårdar och 15 försäljare lovade de.

Det enda jag köpte, var varsin nybakad bulle till Ida och mig själv, då en gård doftade nybakad bulle på långt håll. Men visst kom jag hem med något, då det första stället vi stannade på hade ett helt tält fullt av gratis saker. Därifrån gick jag med två böcker och två Arabia (!) fat. Faten hade givetvis små hack i kanterna, men vad gör väl det? Sa jag redan att det var GRATIS! Var jätte nöjd över mina kap. 

Dagen avslutades ännu med trädgårdsfix, glass och kaka hos mamma och pappa och en kvällspromenad med hundarna i solnedgången. Det blåste lite grann men det var skönt, och vi stannade för att kolla på grannarnas får en stund innan vi svängde hem tillbaka.

Linda .