Hejdå ratata + ny blogg!

26.06.2019 kl. 14:43

Som vi som aktivt bloggar på ratata länge befarat, har portalen dött ut. Ratata och bloggosfären är helt enkelt inte samma som den en gång var. Jag visste att det bara var en tidsfrågan när portalen skulle läggas ner, så trots att meddelandet om nerläggningen var trist var det ingen överraskning.

Sedan 2010 har jag bloggat här, och kände mig lite vilsen vad jag skulle ta mig till. Skulle jag sluta blogga? Byta portal? Många frågor uppstod i o.m. det här. Men efter att jag funderat på saken insåg jag att jag inte var helt färdig att sluta skriva. Så jag har startat en ny blogg. Nu utan portal känns det skrämmande men jag har haft en bra start och tror det reder ut sig. Om den nya bloggen kommer hålla sig i liv återstår att se, men jag önskar den gör det. Att blogga ger mig så mycket. Bloggen uppdateras således inte här mera, och jag kommer lägga ner den här gamla bloggen när jag får arkivet flyttat till den nya sidan. Tack Ratata för alla dessa år!

Ifall ni vill följa med kan ni klicka in er på → 

lindaheiskanen.com

Linda .